мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Datang kembali :)

Setelah lama ku hilang. Kini ku kembali. Kembali dengan wajah yang agak ceria tak ceria :) :( Hahahaha ok itu semua mengarut. Dulu aku ada kata, aku akan wujud semula bila PMR sudah selesai. Tapi tidak, aku rindu. Aku nak luahkan semuanya. Tapi dekat siapa? Siapa? Selalu ku luah ku cerita kan kepadaNya. Alhamdulillah. Aku tenang. Tenang dengan semuanya. Sekarang dah bulan tiga nak masuk bulan empat. Ya Allah! Peperiksaan besar makin menghampiriku. Adakah ini semua mimpi? Ohh tidak! Kenyataan wahai Nur Faizah. Bangun, bangkit! Allahu. Ujian pertama baru selesai. Alhamdulillah, keputusannya agak memuaskan. 6A1B1C. Keputusan ini membuatkan semangat aku membara bara untuk mengejar kejayaan. Ya Allah, kau berikanlah kejayaan kepada ku serta rakan seperjuanganku, ya Allah. Amin.
Sekarang cuti penggal pertama. Cuti kali ini dipenuhi dengan BANYAK kerja rumah. Dengan kerja kursus lagi. Ohh tidak! Ya Allah, bagi aku semangat untuk buat semua ini. Aku yakin aku boleh buat semua kerja rumah ini. Bak kata Afiq Nafaiz, sepet kau buat lah slow slow, insyallah siap. Jangan tertekan sangat. Nanti kau sakit, susah. Thanks to my parents my firend and my Afiq Nafaiz, My Abg Raiz and my Farhana bagi support kat aku. Thanks Allah kurniakan mereka kepada ku.
Kini aku hilang Dia, dia orang yang aku sayang dulu. Entah mengapa. . . Hahaha. Kami punya hubungan tak boleh nak kekal lama. Nak buat macam mana lagi. Rileks. Hahaha Aku sayang Kau Najmi gediks. We just friend now :)
Hmm, arca tuh apa? Almari baju eh? Hahahha. Punyalah payah kerja PSV kali ini. Tapi we have to do. Urgh, go Faizah go :) 
Go to go, brb bye :* Assalammualaikum.


Thanks for Reading!