мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Last :)

Assalammualaikum, salam sejahtera, salam melaka maju, salam wawasan 2020, salam negeri melaka ku sayang, dan akhir sekali sampaikan lah salam :) Bhaha. Oke, actually nih post akhir :) Tahun depan PMR. Minggu nih dah start tution :) Hmm, jadual harian aku penuh. Alhamdulillah, buku icc yang pengetua suruh buad tuh hampir siap :) Bila aku cakap aku nak deactive semua acc yang aku ada, semua orank tak cayee. HAHAHAHA sedih :( kstop :) Acc Ask.fm dah berjaya di deactive kan :) Lepas nih tinggal pacebook, twitter, instagram, and you. Ecececeh xD Tapi tuh semua kenyataan bukan khayalan. Aku memang nak deactive :) Hmm :)
K, tangan aku sakid weii. Jatuh fixie. Hamek kauu, kan dah kene balut. Pakai andur lagi. Uhuks, sakid hidap hidap namanya -..- banyak benorr pantang larang nyerr. Sob sob :'( Ubad dia gila sumpahhh bapakk busukk sehhh -..- rasa nakk muntah jerr. Tangan dibalut selama lima hari. OMG OMG OMG!*pengsan* *bangun balik* HAHAHAHAHA so sad :)
Now, hidup saya sangad happy :) Happy dengan orank orank yang disayangi. Family, Friend, and Him :)  Aku dengan Iman kawan jerr sekarang :) Kawan pun kawan lah kan dari lost contact achamtuhh jerr. Najmi. . . :) HAHAHA, lu balik Kedah jangan lupa gua, lu lupa gua, balik sinih gua lunyai kan muka lu. Lu kenal kan gua siapa? Aceceh, bajedd kuad jerr kau Faizah -..- Take care kat saneeee k keding? Gua sayang lu pakcik. 
K, cukuplah sampai disini, saya harus berundur diri. Byebye you alls :) Saya akan rindukan followers saye dekat twitter, saye akan rindu likers tetap saye dekat pacebook*bajed hot, puih puih choii choii* saya akann rindu nak ask.fm dengan menanya orank entah hape hape :) akan rindu nak type merapu rapu dekat blog, akan rindu instagram :) AKAN RINDU SEMUANYA :) And the last nak mintak, doakan saya PMR straight 8A :) Saya mintak maaf dengan siapa siapa yang pernah saya sakidkan hati, terlanjur bicara or whatever. Saye tahu saya ganas and kasar :) Mintak maaf sangad sangad :) Again, doakan saya PMR 8A yaaa :) Ma'asalamah assalammualaikum :)

 Nur Faizah Binti Abdul Zamzuri.
PMR 2013.
Doakan saya dapad straight 8A.
Last update.
Saya akan rindukan semuanya.
Mintak maaf kalau ada terkasar bahasa, sakidkan hati dan sebagainya.
Assalammualaikum.


Thanks for Reading!