мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Sad ;'(

Lama ku bersendirian membiarkan blog ini terkapai kapai sendiri. Tiada masa terluang untuk aku menjenguknya. Ahh sudah, ayat nak sastera habis. Blaa laah luu. Oke, Selamat Hari Raya Korban. Ehh? Bunyiknya macam kurang sopan. Err, Selamat Hari Raya Haji to all muslim :) Haha, last cuti harituh semua classmate wish mcm nih "Selamat Hari Raya Korban korank, jangan korang yang terkorban sudah lah" Ahh, sumpahh bengong dia orank nih. Nak nak Jannah, lagi lha besaw sengal dia tuh. Hahahahha. Oke, i miss my Babun, Farhana. . .
Sebelum tuh, siapa yang taknak baca post kalinih, sila tekan butang pangkah atas sekali warna merah belak kanan k.
Sebenarnye, hati sedang terluka sekarang. Menangis. Hmm, yea memang aku ada Najmi sekarang. Aku happy gila dengan dia. Semua lha kan. Tapi, aku tak tahuu kenapa mesti ada Iman dalam otak aku? Susah weh nak lupakan dia. Tadi, time tengah lepak lepak. Tetiba Iman text, Iman bagi tahu yang dia dah ada pengganti aku. Time baca tuh macam tak caya. Dalam hati sumpah dah berkecai. Menangis lagi. Iman, maaf kan aku. Dalam diam aku intip kau. Bukan aku sayang kau, aku just anggap kau kawan forever aku jer bila kau katakan perkataan clash dekat aku. Start tuh, aku anggap kita kawan. Kau pun tak kesah kita kawan right? Hmm, aku ingad lagi last kita gelak nangis sama sama time hari ke 4 raya aidilfitri. Sumpah, lama gila kita on the phone. Time tuh hanya allah je tahu bertapa aku happy. Ya allah, andai waktu bisa diundur, aku ingin masa kau dengan aku time raya ke 4. Nak sangad wehh. Rindu semua tuhh :'( Time exam, kita exam kat dewan right? Hanya allah tahu betapa aku suka gilaaa exam dalam dewan. Boleh tengok kau. Tut tut, yeay! If Najmi duduk depan aku time exam. Tapi, kau duduk bertentangan dengan aku. Aku tak miss langsung pandang kau. Kadang kadang aku perasan kau pandang aku. Aku perasan weh. Kau tahu aku macam mana? Macam nih :') Aku always pandang and berharap kau pandang aku balik, tapi kau tak kan berani pandang or bertentang mata dengan aku mcm dulu kan. Tapi, semua tuh hancur. . .harapan. .hampa semua ada. Hanya betapa allah je tahuu. Aku bukan nak mintak simpati. Sebenarnye, aku rindu time kita bersama dulu. Tadi tadi tadi, kau text aku. .kau cakap kau dah jumpe pengganti aku. .straight air mata jatuh. Jatuh sebab kau Iman :'( Kau cakap dengan aku kau happy gila harinih. Yea, memang kau happy, aku? Aku turut happy walaupun hati hancur berkecai. .aku doa kau bahagia dengan perempuan tuh k. Aku tahu dia lebih perfect dari aku. Yee, kau ada hak nak cari lain. Lagipun, kau ada rupaaa. Bila kau cakap dengan aku yang kau dah ada lain, aku straight mesej Fana, tapi dia tak reply. Then, try mesej Azim, nasib azim bagi semangat. Ya allah. Berad nya dugaan kau bagi dekat aku. Aku cuba terima semua benda yang nyata nih, aku cubaaaaa selagi aku mampu. Sedih dengan semua nih. Maaf, malam nih semua aku tak layan. Sorry sesape yang ade text aku malam nih k. Ya allah, jaga dia untuk aku! If dia bukan aku punya, aku doakan kau bahagia Iman. Jaga dia bebaik taw.
Yeeeee, aku mesti terima! Bangun Faizah, terus hidup tanpa ingad dia! Dia dah berpunyalah! Jangan jadi bodoh! Move on, jangan terus ingad dia! Hmm, kalau dalam dunia nih ada ubad boleh lupakan orank yang pernah kita sayang, lama aku makan sebanyak mungkin. Ahhh damn! Apa aku mengarut nih? Sudah k sudah. Mula dari saat nih, tiade lagi Mohammad Iman Aizzad Bin Abdul Rohimi dalam hati otak semua! No more space in my heart for you. Tinggalkan aku!
Aku cubaaa untuk terimaa semua ini. Menangis. Siapa yang baca nih, tolong bagi tahu Iman yang aku rindu dia, tapi aku cuba tak nak rindu dia and nak buang dia jauhhh sangad dari aku. I have to strong. Aku dah ada Najmi. Tapi, hmmm . . Menangis. Biar allah sahajer yang tahu bertapa luluh hati aku. Aku nak jadi Faizah yang dulu. Yang always senyum. Takde masalah and what ever. I have to try :')



 Menangis dan terus menangis


# Mengapa kau berubahh. Cubalah untuk setiaa. Dan hanya pendam rasa tiada kaseh tiada cinta. Biarkan aku terus terluka. Biarkan tersiksaa. Sampai bila pun tiada gunanyaa :'(


 Bye Iman Aizzad, take care. Jaga pengganti aku lebih baik dari kau jaga aku. Turunkan ego kau kalau kau sayang pengganti aku tuh.
Untung siapa dapad kau, ada rupa, baik lagi tuh. Kstop, bye Iman.

 Kita boleh buad fake smile tapi tak boleh buad fake love right? I will mis you Iman. Kstop, mulakan hidup baru dengan Najmi. Alhamdulillah, minggu depan kita orank genap 2 bulan. Hope kekal. Amin.

Thanks bagi sesiapa yang baca :') Sumpah aku lega bila dah lepaskan dekat blog.

New life with him :') Ilevchuu MNNR :') *lupakan Iman Aizzad, buang dia jauh jauh* Menangis.


Thanks for Reading!