мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Weee xD

Bila hati dah sayang semua menjadi indah, marah bagaikan gurauan. Blablabla*lupe lirik lha wehh*
Seperti biase, lame aku bersendirian menanggung silap ku yang silam. K, dah aku gila. Actually, aku dah malas lha nak cerita pasal sadlife bagai nih. K, Iman punye story belakang cerita. Aku dengan dia just kawan je now. Hmm, K lha jugakk :)
Now, i with Najmi. Budak mata cantik^^ Panjang cerita nyaa. Malas ahh nakk ceritaa. Btw, kite sayang awakk Budak mata cantik^^v
Tadi kelas kite ade buad Jamuan Hari Raye. Weee, besh dohh. Besh sesangad. Wait ahh, gambar is coming ---->

 Haha, Kgedik.
 Tika and Makjah
 Kiri: Arynna, Dayang, Frah and Dayah
 Pyqaaaaa
 Cikgu BI gua :D
 Kiri: Dayang and Kia
 Dayah
 Kiri: Pyqa Muhammad and Pyqa Rhuzaimi
 Aien
 My Bestie :)

 Nampak tak kemesraan kami? :D

 Kiri: Dinot, Aien, Yatie and Amalia

 Budak laki cover macho doh. Nyampahh akuu -..-
 Rajin akak kita >.<
 Famie cover macho doh. Benci k benci

 Yatie comel
 Miss Yu and Cikgu Hafizah
 Kiri: Pyqa and Anis
 Meoww >.<
Me with cikgu Melissa*cikgu math, cikgu practical* Bye cikgu, jangan lupe anak murid kelas 2RK2 cikgu. Kite orank akan rindu cikgu :`(

 Me with Anis

 Meraikan perpisahan cikgu Melissa. Semua nak nangis. Hmm, bye cikgu :`(
 Cikgu Azali, cikgu sejarah gua :D



Teheeeee, banyak gila gambar. Ade lagi, tapi line mcm mintak kaki, so malas lha upload. Hmm, semalam pun sambut birthday kitaaaa dengan birthday Dinot. Walaupun birthday kite lambad lagi, tapi sekali harung sambut jelaah. Kek cikgu dengan Yatie yang sponser. Thanks cikgu and thanks jugak kat Yatie :)










 Thanks again untuk cikgu and Yatie :) Happy gile semalam :)
 Haha, tak lupe jugak dekat Najmi budak mata cantik nih^^ kat mane ade kite, kat situh ade die. Heee, happy sesangad wehh. Rasa dihargai :D
 Tulis dekat withboard. Yeay! Jangan jelly.



Ya allah, seriously aku happy dengan dia. Thanks ya allah. Insyallah, we together till Jannah :)


Thanks for Reading!