мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Wengweng^^

Besarnyaa mataa. O.O
Hi, dear Hati, please be strong k :) Banyak nyee dugaan bulan puasa nihh kann? Macam macam terjadi. Ade pahit, ade manis ^^v. Dear hati, janganlah nangis lagi, jangan sesedih lagi. Please, kuad k :) Kuad macam harimau, aummmm! If member member aku nak kate aku cover cool depan dia orank, kate lah. Kate selagi kau orank boleh kate. Yep, memang aku cover, aku cover cool, aku taknak nangis, aku nak always senyuummmmm jee if aku ade masalah. Buken aku taknak story kat korank, tapi aku rase better aku pendam ape yang aku rasa.
Again, dear hati storng k. Andai kata, dia nak pergi tinggalkan aku, aku redha. Semua Allah tentukan. Kadang kadang, aku rase, err aku syok sendiri sebab terhegeh hegeh dekat dia. Kadang kadang, aku rase diri aku nih bodoh, ye bodoh sebab asyek pikir pasal dia. Dia pikir aku ke? Die ingat aku ke? Hmmm, aku rase, aku dipermainkann.
Dear closefriends, thanks sebab amek berat pasal aku. Thanks sesangat terutana Fana and Yatie. IlaVyou lah babehs :) Hihi, korank beshh. Always hadoo bile aku perlu. Dekat mane jee, mesti kite bertiga , almaklomlew, tiga solehah lew katekan*muntah hijau*. Tapi, sorry if korank nak kate aku cover cool depan korank, yep memang :) aku kene kuad, kuad mcm harimau. aku dah taknak nangis, mata dah penad nangis dah. biar aku simpan dalam dalam jea rindu aku kat Iman Aizzad nih :)
Dear Iman, awak jaga diri ehh? If awak jauh dengan kita, tapi awak tetap dalam ingatan kita :) Biarlah hati nih sakid sekalipun, rindu kita kat awak takkan pernah hilang :) MelaVyou lahh sayang ;)
Yang berleter,
Faizah


Thanks for Reading!