мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Teeeeeeeeeeettt :'(

Muka happy bila exam dah habes :D
Hello cutepie. Weeeeee, exam dah habes dah habes dah habes*jejoget.jpg*. Time jawap paper KHB tadieeeeee, macam tak exam jeee. Semua macam gampang, berbincang. Hahaha, kay kompemmm KHB boleh dapad A plus plus plus punyalahhhh. Ngeh ngeh ngeh ^^ Paper geografi senang. Senang nak mati, tutup mata pun boleh jawapp*tipu*.
Hey you you you ehh buken you lahh, hah you tuh haaalaaaah, yang tuh tuhhh. Hai*lambai tangan.jpg*. Weeeeeee korank, tipulah kalau aku cakap aku takk rindu Superman aku kannn kann. Rinduuu weeeeeeeehh, rinduuuuu sesangad. Rindu nak menggilaaaa dengan dia. Kahkahkah^^v Awakkkkk, awakkk tahu takk awakk takk layan kitaa dah 4 harii. Awakk takk cari pun kitaaaa. Kat sekolah kalaw terserempak, awak buad macam kita takk wujud jee dekat situh. Ehhh, besh nyahh wakkk. Asyek kitee ajee berusahaa topup untuk call awak. Awak, awak ade usaha? Ade kee wak? Adeeeeee kee? Takdee kannnn. Takdeee takdeeeee*baling bantal*.
Kadang kadang aku jelly tengok kengkawan aku happyy jee dengan partner dia orankkkk :) Always adee jeee. Kalau takk adee punn, partner dia orank suruh kirim salam cinta rindu bagai semua lahh kann. Siap adee bagi jammm lagi. Sweeeeeddd sesangad :) Kite happy kalau kawan kite happy if kengkadang hati nih rasa jelly and sedih yang teramat. Kite cover cool depan kengkawan. Kita taknak tunjuk kita sedihh. Kita kene kuad*pesan ibu*.Tapi tapi, awakk awakk. . hmmm :'( entahhlahhh. Awakk dahh besar panjang, dah boleh pikir :) Salah or betul ape yang awak buaddd. Lepasnih, suka hati awak lah nak or takkk cari kitaa dahh. Kite redha ape yang berlaku kayy :)
Masih tertinggal, bayanganmu, yang telah membekas di relung hatiku, hujan tanpa henti, seolah petanda, cinta tak disini lagi kau telah berpaling :'(
Rinduu DIa :'(
Yang berleter,
Faizah.


Thanks for Reading!