мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Saya rindu awak!

Hi cutepie, peace be upon*lambai tangan*. tak tahulah kenape sejak beberapa hari nih sedih jee. Eah Paijah, taknak lah sedih sedih. Dah nak raya lahh. Nak raya nak raya nak raya*jejoget.jpg*. Yang penting nak duit raya. Yeay!
Awak, hmm yelah awak yang dekat atas tuhh. Kita rinduu awak, rindu nak gelak gelak dengan awak. Rindu lesung pipit awak, rindu bulu mata awak yang mentik tuh. Rindu sangad. Rindu nak check fonee awak. Awak, hmm cakap pasal fonee, means fone awak lah kan. Hmm, awak still letak wallpaper fone awak gambar kite? Still letak contact name number kita "My Sayang"? Still simpan semua text text kita yang lepas? Awakkk, awakk still simpan or awak dah buang semua bende tuhh? Awak, kita nak bagi tahu nih, kita sayang awak taw. Saayang awak lebih dari kita sayang EX kita. Sayang seseorank memang senang, tapi melupakannya amat sukar. Kite tahu awak still sayangken Echa kan? Jauh beza kita dengan Echa. Bila cakap pasal Echa mesti awak macam marah, awak cakap awak dah tak sayangkan dia. Tipulah kan kalau awak cakap awak dah tak sayang dia, awak dah lupakan dia. Awak tipu kan? Awak memang selalu tipu kita. Macam mane awak nak lupakan dia sedangkan dia classmate awak? Macam mane awak nak lupakan dia sedangkan dia duduk dekat dengan awak dalam kelas. Macam mane awak nak lupakan dia sedangkan hari hari awak nampak dia, hari hari dia ada depan mata awak. Kita tahu, dia perempuan pertama duduk dekat hati awak, yeay dia cantikk. Tak ade satu pun kekurangan. Kita hape ade? Jual tepi jalan pun tak lagu agaknyaaaaaa kan. Awak ape kurang, ada rupaaaa jugak, hati baik maaa :) Awak, nak tahu tak ape yang kita rasa sekarang nih? KIta rase dipermainkan, mane janji janji manis awak yang dulu? Mane mane? Kadang kadang, kita rase diri kita nih bodohyang teramat sebab still terhegeh hegeh dekat awak, still tunggu awak call or text kita. Kita tahu, awak dah bosan dengan kitaa kan awakkk kann?*lap air mata* Awak, andai kata kite berdua berpisah, kite redha walaupun berat hati nak terima. Kita nak awak happy. Meybe jodoh awak bukan dengan kita, cari perempuan yang lebih baik dari kita taw :) Ada perempuan yang lebih baik dari kita duduk dekat hati awak sayang. Kalau kita berpisah, awak simpan taw barang barang yang pernah kita bagi dekat awak, kalau awak taknak simpan, awak buang jee k :) Lupakan kita taw. Delete semua pasal kita, delete all yang pernah kita bina bersama. Tapi, kita takkan pernah nak delete semua tuh, sebab kita dah taknak lelaki lain duduk dekat hati kita selain awak, biarlah tinggal kenangan sekali pun. Sayang kita dekat awak takk akan pernah hilang and berkurang k :) Satu je cara bila kite nak lepaskan rindu kita dekan awak, kite akan pegang name tag awak kuad kuad, genggam selagi kita boleh genggam, pastuh kita ingat kenangan kita then akan terkeluar air mata. Awak, lepas nih dah takde sayang sayang dengan awak, takde sape nak pakse kite mandi bila dah tengah hari bute, takde sape nak pakse kite tidoq, takde sape nak pakse kite makan kalau kite takde selera, takde sape nak teman kita buad homework sampai siap, takde sape nak pakse kite makan ubad bila demam, takde sape dah nak buad kita senyum sorank sorank macam kerang busuk bila pegang fonee nih. Semuaaaanyaaaaa hanya tinggal kenangan. Kita akan always ingad semua tuh awak, always in my mind! Yeayy! Awak jage diri, jangan nenakal. Bile demam, makan ubad taw, jangan ingad pasal kite dah, sebab kite tahu awak boleh lupekan kite and kite tahu awak still akan tunggu Echa semula. Kite doakan awak bahagia and akan dapad Echa semula, kite tahu tuh yang awak impikan selame nih, kite tahu wak :) Doa kite takkan pernah putus untuk awak, ikhlas untuk awak. Jika Echa dekat hati awak, kejarlah. Kite lebih baik awak tinggalkan. Daripade awak tetap bersame kite, name hati awak untuk dia :'] Awak, kita mintak maap kalau selame kite dengan awak, kite ade buad salah ke kecik kan hati awak ke terkasar bahase ke or else lah kan.
Dear Fana, naseb kite same kan. Kebahagiaan tuh cume datang kejap je :'(


Thanks for Reading!