мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Aku berhenti berharap :`(

Lamanya aku tinggalkan blog ini terkapai kapai bersendiri selama berhari hari. Ahak, ayat nak sastera habis. Hahahak tuih. Kadang-kadang aku rase TERrajin nak update blog, tapi bila TERmalas aku dah datang, memang tak ahh aku update blog kan. Wiheeee xD
Tadi gua hang dengan member member gua. Tak jauh mane pun kiter orank pergi. Kepci je cukup. Tapi, besh weh. Tak tipu besh gila. Lebih separuh budak kelas gua pergi. Gua rase, Kepci tuh riuh dengan suare budak kelas gua je. Wakaka, ape ape? Ade gua kesah? Blahh lha lu dher. Ngehngehngeh. Besh sesangad kan tadi. Nanti birthday gua hang lagi taw, tapi lu lu lu lu lha belanja gua. Kekekekeeh^^
Jap ehh, gua upload gambar tadi. Wuuuuu. . . .



 Nampak tak, kan gua dah cakap. Kepci nih kite orank yang pegang. Wakaka.
 With she ;)
 Pandang ape tuh kak? Wakaka.

Mamat poyo. Puih ahh kan. Yang belakang tuh hangsome, kbye xD
 Nih dah kenape macam kekanak ribbena nih? xD
Gua takkan lupa moment yang paling besh sekali weh. Besh sesangad :D
K dah, stop cerita pasal happy happy nih. Now, gua nak lu dengar GUA DENGAN DIA DHA CLASH. Means DAH PUTUS. Kiter orank just dapat bersama selama 2bulan 29hari bersamaan 89hari sahajer. Buken senang nak terima semua nih kan. Memang aku dah sayang Iman sesangad. Aku sayang die lebih dari aku sayang Fariq dulu. Aku tak tahu kenape aku rase kosong sangad bila dia takde dekat dengan aku. Susah aku nak terima yang dia bukan milik aku sekarang. Aku tahu dia ade rupa.
Awak, kenape sebelum kita couple, awak baik sangad dengan kita, awak ambil berat pasal kite, selalu call kite, selalu nak tahu pasal kite. Bile kite tak sihat, awak mule lah risau. Tapi, bila kite couple baru je 2 bulan lebih, awak dah tak same macam mase awak pikat kite dulu. Awak buad kiter rase awak dah tak sayang kite, awak dah tak pandang kite, kite sedih. Kenape awak macam nih? Kenape kenape?
Act, dia berubah bila balik kampung cuti harituh. Dia macam dah malas layan aku and else lha kan. Tapi, aku buad cool je time tuh. Sebab aku tahu, bila aku tegur dia xnak percaye. K, awak kite paham :) Biila start sekolah, 29.8.12 awak mintak clash. Awak cakap, dengan care awak lepaskan kite, boleh buad kite happy. Awak, AWAK SALAH! Hmm, second day, kite dengar dari mulut orank yang awak sayang dulu yang awak dengan dia dah mula rapat macam dulu. Awak, awak kate awak dah buang number dia. Awak, fone awak je kan yang delete dia? Tapi, HATI AWAK TAK PERNAH DELETE dia. Awak tipu kita kan? Kite dengar dari mulut orank yang awak SAYANG dulu wak. Telinga kita dengar wak. Kite dapad tahu, kita cover habes habesan depan orank tuh wak, cover taknak nangis depan dia. Tapi, tah macam mane kita boleh nangis jugak depan dia. Awak, kite jelasken dengan dia ape yang awak nak selama nih, Kite cakap dengan dia, "jaga iman elok elok taw. kalau dia malas tegur die. Die sebenarnye dari dulu ade HATI dengan kau, tapi dia simpan je, aku nak kau happykan dia, sebab aku tak boleh happykan dia mcm mane dia impikan bersame kau selama nih, aku doakan kau dengan dia bersatu". Kita tahu awak tengah happy happy dengan dia sekarang. Awak tahu? Kita terkejut sangad time kita dapad tahu yang awak text dia start cuti sekolah harituh. Awak tipuu kita :'( Selame nih, sayang awak dekat kite just PALSU je eh? Takpe, kita redha. Yang cuma kita paling xberharap "Aku takud aku rebah bila dapad tahu awak dengan DIA bercinta semula". Aku takud semua tuh. Ya allah, tolong aku :'(
Jika DIA di hati awak, kejarlah. Kita lebih baik awak tinggalkan. Daripade awak bersama kita, namun hati awak hanya untuk dia :'( Awak, kejarlah cinta orank yang pernah awak sayang dulu. Dia cantik, perfect, seksi semuanya. Nak dibandingkan dengan kite, dia jauhhhhhhh lebih cantik dari kitaa :`) Awak akan lebih bahagia bila dengan dia nanti :) Kita suke bila tengok awak happy dengan pengganti baru awak. Kita doakan awak bahagia dengan pengganti baru awak :`) Awak suruh kita lupakan awak, tapi kita cubaa. Tetap tak boleh. Baru 2 hari tanpe awak, belum 2 minggu, belum 2 bulan, belum 2 tahun. Ya allah, kuadkan aku!Awak selalu ade dalam doa kite. Lepasnih, dah takde bobok dengan kite, gelak gelak dengan kite, semua tuh dah takde and hanya tinggal kenangan kan. Takpe, kite takkan lupa. Meybe, kita akan tunggu awak :`) Kita sayang awak, setiap kali sujud terakhir, pasti terlintas awak difikiran. Subahannallah, rindunye dekat awak! Tolong jaga dia YA ALLAH!
Sekarang baru aku tahu, kita hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan. Aku redha, aku redha hilang dia walaupun susah untuk aku terima tapi aku mesti belajar untuk terima semua nih. Yaeh! Awak tinggalkan kite sebab AWAK NAK KEJAR CINTA LAME AWAK :`) Kita DOAKAN SUPAYE AWK BERJAYA K :`) Awak, kita cuba buang semua perasaan kite kat awak, tapi kita dah cube and tak berjaye. Sedih k sedih. Susahhhhnyeeee nak lupekan awakk.
 -Bila kita syg orang tu, kita gaduh dgn dia, kita diam je. Tapi dia heboh satu dunia. Hati kata tak apa, dia tensyen tuu :')
-Bila kita syg orang tu, kita call nak ckp dgn dia. Tapi dia bagi fhone dekat orang lain.
-Bila jadi macam tu kita cakap je, hati kata tak apa kawan dia kawan kita juga :')
-Bila kita syg orang tu, kita bercerita dgn dia, dia buat don't know je. Tapi bila dia Bercerita, kita dgr sepatah sepatah kita ingat. Hati kata tak apa sayang katakan . :')
-Bila kita syg orang tu, kita & dia lapar. Tapi kita bg semua roti kita kat dia. Hati kata tak apa. Ala jagalah hati dia, sian dia lapar tu :')
-Bila kita syg orang tu, kita sanggup bg dia rest bila dia letih. Tapi bila kita penat dia suruh gak kita layan dia bila dia bosan, adil ke? Hati kata tak apa, ala bukan selalu pun :')
-Bila kita syg orang tu, kita mcm orang gila bila dgr dia sakit. Tapi bila kita sakit, dia siap keluar dgn kengkawan dia untuk meraikan hari kesakitan kita. Hati kata tak apa, tak kan lah kita nak berkepit dgn dia 24jam :')
-Bila kita syg orang tu, kita tak pernah menipu dia. Tapi dia menipu & hipokrit tahap gaban. Hati kata tak apa, dah mmg mcm tu kena lah terima :')
-Bila kita syg org tu, kita syg nak tinggal kan dia selama lamanya. Tapi dia tak tahu kita berdepan dgn maut, walaupun dia tahu kita sakit, dia kata kat kita "sakit biasa Biasa je tu, jgn nak mengarut" hati kata, cemana lah bila kita tak ada, mesti dia happykan :'/
-Bila kita syg kan dia, kita tak sanggup tenguk dia derita even sikit pun. Tapi dia tak pernah hargai kita. Hati kata, tau tak betapa kita syg kan dia ? :'/
-Bila kita syg orang tu, kita sanggup tinggal kan dia selamanya untuk kebahagiaan dia. Tapi dia tahu tak semua pengorbanan kita dekat dia? Hati kata tak apa, janji insan yg disayangi bahagia :')

Dan .
-Bila kita dah tinggal kan dia selama lamanya, dia dtg ziarah pusara kita . :') dia kata.
"Dia mintak maaf sebab pernah mengata kita ."
"Dia mintak maaf sebab buat kita tgu dia . "
"Dia mintak maaf sebab paksa layan dia time bosan"
"Dia mintak maaf sebab heboh satu dunia pasal slh kita ."
"Dia mintak maaf sebab tak dgr luahan hati kita . "
"Dia mintak maaf sebab buat kita kelaparan sbb dia ."
"Dia mintak maaf sebab pernah ganggu waktu rehat kita . "
"Dia mintak maaf sebab hirau kan kesakitan kita ."
"Dia mintak maaf sebab pentingkan diri sendiri . "
-Bila kita syg orang tu, kita buat semua untuk dia kan. Tapi dia tak pernah paham kan :'O
-Bila kita dah tinggal kan dia, dia dtg pada kita & kata sorry. Sorry selepas sakit kan hati kita?
-Bila kita syg orang tu, kita kata tak apalah, aku dah tinggal kan dunia. Moga dia bahagia tanpa kita :')
-Tapi dia ada buat apa apa untuk kita? Ada dia hargai apa yang kita buat untuk dia. dia lg bahagia dgn dunia & kawan dia. Hati kata tak apalah demi insan tersayang, tak apalah apa pun dia buat kita tetap syg org tu :')
-Kita syg dia untuk selamanya sampai bila bila pun . :')
-Bila kita cakap kita syg dia lebih dari diri kita, dia kata saja je nak ambik hati dia.
Padahal dia tak tahu kita syg dia sampai nak mati :') nak buat semua nya untuk dia kalau mampu :')

Labels:


Thanks for Reading!