мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


One Two Three. . . ILavvYou ;)

Cover cunn je tuhh. Puih :b
Hi cutepie and assalammualaikum. Sebenarnye err err err malas nak update and malas nak taip kan. Tapi, disebabkan kebosanan telah melanda, gua pun update jelah blog nih. Berhabuk ke? Eh, tak berhabuk ahh. Hari hari kita datang singgah kat sinih taw, cuma tak update jee. Hihi, malaih lahh sayang.
Dear awak, kenape hanya sementara awak buad kita tersenyum? Semalam kite meet, dalam fone awak ade number 'orank yang awak sayang dulu'. Mula mula, terkejut k. Tapi, cover sebab taknak awak tahu. Kita taknak, disebabkan kita, awak dengan dia tak bertegur lagi. Awak, dia cantik. Dia sempurna and dia boleh buad awak bahagia.
Semalam, awak tunjuk 'contacts name' dalam fone awak, awak letak name kite err err taknak bagi tahu lah, malu :3 Tapi, semalam je awak buad kita tersenyum. Hari nihh, hmmmmmmm. . .
Tadi jumpe Husni, dia tunjuk buku tulis Geografi awak. Dalam buku tuhh, err err err ade nama kitaaaaaaaaa 'Faizah'. Hihi, banyak awak tulis name kita, terharu nihh wakk :) Hmm, tadi nak meet awak. Awak mane hilang kita punn takk tahu. Penad tunggu, awak tak muncul muncul pun. Benggang dengan awak! Time balik, jalan jalan jalan. Tetibe awak muncul. Omey je awak dari jauh.Ingat nak lari, tapi tak kesampaian kain kite feet. Muka awak mcm muka orank sebersalah. Haha, takud kite marah lettew. Awak cakap awak ade hal, sebab tuh tak dapad jumpe kitee. Hmm, panas je dalam hati kita. Tapi cover, sebab ade member awak. Tapi tapi, bila awak cakap awak nak balik tuh, perkataan 'iloveyou' awak takk pernah lupe, tuh yang terharu tuhh. Hihi, tapi hati kita still panas dengan awak. Mogokk 2 hari. Lantakk lha!
 Awak, rindu awak :'(


Thanks for Reading!