мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Ku mengharapkan Ramadha kali inih penuh makna♥

Tak pernahkah kau sedari aku lah yang kau sakiti. Engkau pergi dengan janjimu yang telah kau ingkari. Oh tuhan tolonglah aku hapuskan rasa cintaku, aku pun ingin bahagia walau tak bersama dia :`(
Gua dah merapuu, kau orank dengar jelah.
 Gambar lamo, saje upload. Bosang deh. Alahai, omey nyah anak Zamzuri*muntah hijau*
Ehh awok, Happy Ramadhan 1433h, pejam celik pejam celik pejam tak celik celik, cepadnye masa berlalu. And now dah bulan tujuh. Lagi beberape minggu nak exam and lagi beberape hari bufday DIA and lagi beberape bulan nak raye and exam last year. Kecut goyang semua ade. Adekah aku sempat nak lalui semua tuh? Sempat kah? Adakah umur aku panjang? Hmm, harap harap umur aku panjang. Aminn. *Sorry, gua merapu lah malam malam buta nih, gua bosang. Fone gua sunyi. Hado balak macam tak hadoo jee. Sokkay lah :')
Err err, hahaharinih kannnn bufday kakak omey kitew. 
Hah, tulah kakak omey kitew, first time tangkap gambar dengan dia. Yelew, die ken hot. Susah sikid nak tangkap gambar dengan die. Dia baik, penyayang. Thanks sebab bagi pinjam bahu time kite nangis hari tuhh. Sian awok kene dengar jee ape yang kite cakap. Err err, akak jujur ehh? Selame nih kite jelly taw awok berwaling dengan sorank minah form1 tuhh. Jelly sesangad, dia mcm macam nak amek awak dari kiteee. Sorry, kite tahu kite jelly tak bertempat. Sorry again :'( Btw, thanks ea kakak. Happy birthday semoge panjang umur murah rezeki and cepad tinggi. Yayyy xD Nyah, sorry takde hadiah, bajet lari laju laju. Ahaks.
Bufday kakak kitoo first puase, bufday Iman las puase. Okay ngammm.
Hmm, malam nieh takdek mood. Mamat tuh taknak layan kite, sentap babe. Fuhh, kbye!

i.Faizah


Thanks for Reading!