мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Imissyou :'(

Muka senyum tak rela. Terpaksa, *fake*

Rendu budak yang bernama 'Iman Aizzad'♥
Peace be upon to you. Hi there cutepie :') First nak tulis yang kite rendu dia. Hm, tiga hari tak jumpe die. Isnin selasa and rabu. Isnin dia tak datang, selasa kite takde mood nak jumpe die and rabu ada perjumpaan pengawas time rehat. Ish, potong lineee betul*muka bengang*. Kalau nampak die pun dari jauh je. Hanya bisa tersenyum sahaja bila nampak dari jauh. Kalau boleh nak terbang pergi dekat awak. Tapi, anggan anggan je semua tuh :'(
'Awak, dekat meja sekolah kite, ade nama awak. Bangga tak? Bangga lah cepad. Hihi*malu*.' ''Hi sayang, awak tahu tak kite rendu awak? Rindu nak panggil awak 'busuk'. Opss, hihi. Awak, 3 hari tak jumpe tuh. Hmm, sebenarnye nak jumpe, tapi banyak rintangan yang melanda*ayat sastera*
Hmm hmm hmm, awak esuk kite jumpe ehh? Nak jumpee awakk. Rindu awak sangad sangad. Awak rindu kite tak? Rindu tak? Awak ingat kat kite ke? Ingat ke? Ish, mane lah awak nak ingad kite kan. Siape lah kite kat hati die kan kan kan :'(
Awakk. . . esuk tunggu kite ehh? Kite nak jumpe awak. Kite penad tahan rindu nieh lama lama. Tak larat nak tahan dah. Air mata penad dah mengalir. Awak. . . tunggu eh sayang? 
Iloveyou Capital IA♥
30.05.12♥

Labels:


Thanks for Reading!