мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   




Fanaaaaaaaaa, aku nak kau yang dulu. Aku tak nak kau yang sekarang. Tak nak tak nak. Tak nak Fana yang asyek nangis. Yee, aku tahu kau rindu dia. Aku tahu kau tak boleh terimeee 'bende' nih boleh berlaku tanpe diduga. Aku kenal kau dah setahun lebih dah Fanaa. Dah pernah 24jam dengan kau. Semua dah pernah k. Faanaaa, kau kene kuad. Kuad macam Aqilah Iwana. Kuad macam Sepet taww. Kejam betul siape yang bawak citer nih sampai dekat mulut cikguu. Tak paham ape yang die nakk dekat aku and kau kann. Padahal kite takk kacau punn hidup diaaaaaa. Manusia ohhhhh manusiaaaaaaaa :)

“Saat orang lain bicara buruk mengenai kita, padahal kita tidak pernah mengusik kehidupan mereka, itu adalah tanda bahawa kehidupan kita sebenarnya LEBIH INDAH dari mereka” 
Kenape mesti time bulan puase orank nak buad cerite macam macam pasal aku dengan Fana eah? Hmm, takk pahamm betul lahh. Yeee, aku tahu KAU tak suke tengok aku dengan Fana happy happy kan? Ade jee plan yang kau nak buad. Eah, sumpah aku tak paham dengan kau nih. Kakak kau couple takde pulak kau nak kecoh sane sinih. Benci orank macam kau dohh. Hipokrit. Muka baik hati kotor >,<
“Dear awakk, kite rinduu awakk. Banyakkan rintangan yang kite kene hadapi. Hmm, besarnye ujian Allah bagi kat kite. Lepas nih dah tak boleh jumpee awakk. Tak boleh pandang awak lame lame. Nanti, ade orank buad cerita macam macam lagi. Hmm, awak. . . kite rindu nak menggedik dengan aku. Rase, dah seminggu ken kite tak jumpee. Awak. . . awak jage diri taw. Jangan nakal nakal. Kite cume nak awak tahuu, kite sayang awak. Sayang awak sangad sangad Iman :'( Entah bile kite boleh jumpe kan. Hanye air mate je yang mampu menahan rindu nih dekat awak. Awak tcaree k sayang? Bye, ilebbiyou imicchiyou, muah :'(





Thanks for Reading!