мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   



Tak guna nangis sebab lelaki kan? Tak guna, tak guna. Buad banjir bilik aku jeh. Hi assalammualaikum. Mula mula nak bagitahu aku rendu Farhana and Iman. Hiw, semalam hari sukan sekolah. Nak kata besh, taklah besh sangat. Tak besh sebab takda Dia. Pandang kiri orank dating, pandang kanan orank dating. Hiw, aku dikelilingi dengan orank berdating. Sakit mata nieh tahu tak >.< Aku? Aku tak dating, aku baikk wehh. Hihi. Nak dating amendenye, batang hidung Iman pun tak nampak.
Time sukan tuh, aku dengan Farhana buad drama Air mata. Minah tuh kalau dah nangis dengan aku aku sekali nangis. Maklomlaah, kembar tak sama mak bapak*muka gedik*. Dia nangis sebab ade prob sikid dengan die punya tuuut. Hihi, malas nak citer ah kan. Adat orank bercintaaaaaa woii. Tapi die punye tuut sweed. Fana, sorry aku ter Jelly jelly dengan kau. Huhu :3
Dia dan die. Sweed >.<

Ehh, sakid mata aku lah. Sakidd woii. Haha, takdelah gurau je. Actually, aku happy if kawan aku punn happy. Fana Azim, sorry tangkap gambar korank senyap senyap. Time tuh aku bosan gila, sorry lahh k*muka gedik* Azim, jaga Fana baik baik. Korank sweed, kengkadang aku Jelly. Hihi. Aku harap kau bahagia and kekal dengan dia k.
***Setiap hubungan, pasti ade pergaduhan. Jeda, aku mintak maaf if sebab aku kau dengan dak Wan clash k. Tapi, aku tak tahu salah aku kat mane sampai dia call aku marah maki mencarut semua dengan aku. Ingat, aku ade perasaan jugakk k. Kecik hatie dengan die beb. Aku ade perasaan jugak. SAMPAI MATI, AKU TAKKAN MAAF KAN DIA. TUH JANJI AKU!
Dah lah, stop cerita pasal cintan cintun nieh. Sakid hati ade, jelly pun ade. Haih, stopp Faizah stop.
Iman Aizzad, semalam awak text kita. Awak nak clash, awak tahu tak betape sakid plus pedihnya hati nieh bila baca text awak. Rasa mcm nak cekik cekik je awak tahu tak. Tapi tapi, kita tak jadi clash kan awak kan? Awak buad kita tersenyum semula :) Thanks dekat Fana sesangad k :)
Kita happy dengan awak. Walau awak tak sweed mcm orank lain, awak selalu buad kite tersenyum sorank sorank macam kerang busuk tahu tak? Awak selalu buad kita cair macam chocholate. Tuh lah, awak nieh hangsome sangad, tengok kan kita dah cair. Hiewhiew. Tapi, kita dah cukup bahagia dengan awak Iman :) Awak, name tag awak selalu ada dalam poket walau dekat mane pun kite berada. Bila nak tidur, kite letak name tag awak dalam bantal busuk kita. Hiuhiu, malunya woii :3
Muka mintak kaki. Tolong bagi sikid >.<
And the last, cuma berharap dia baca entry aku kali nieh. Aku nak dia tahu ape yang aku luahkan. Sumpah aku rendu dia sangad sangad. Byeee :'(


Thanks for Reading!