мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Tajuk? Tak tahu nak letak tajuk ape-.-

Gambar baru doe*angkat kening*
Holla, k sepet sangat bosan hari nieh. Sebab tuh sepet hupdate blog. Pening kepala ah toing toing toing. Haha. Assalammualaikum, uww uww nampak gambar kat atas tuh? Wuu, baru punyee dehh. Lesung pipit tuh, kau nak? Amekk ahh. Ibu selalu pesa, bende baik kene kongsi bersame. Kalau korank nak, hamek ahh. Hamekk hamekk. :D
Ehhh ehh, nak tahu takk? Sepet dah berjaye sikid sikid untuk lupakan die. Ileeeeeeeek ah, sikid sikid nnt jadie bukit. Then lepas jadie bukit, die dah takde dalam ingatan sepet. Goodbye my 'EX'.
Dear  debab, me miss you so much. Mane awok pergi hah? Kite text pun tak reply. Rasa kecewaa*konon*. Hah, semalam malam sepet on9 sambil menangis. Sebab sepet kene resdung. Sakidd hidung sepet. Sakid gila. Resdung lagie, pastuh keluar darah lagie. Memang rasa mcam nak pengsan ah. Mengadu kat debab kite, die nak bagi pinjam hidung die. Tapi jauh le pulakk. Haha, kelakar lah kau debab. Lepas text debab, nangis nangis sampai tertido. Biase lah tuhh, sepet bile dah nangis boleh sampai tertido. Hohok, pukul 1 terjaga tengok fone*wallpaper fone gambar debab kite*. Pastuh text die cakap kite rindu die, hidung kite still sakid. Pastuh die tak relpy. Debab kite membongkang ahh tuhh. Hihi :D
Tadie bace blog wanna, haaaa citer die sedih k. Menitis air mata. Dengan lagu die lagie. Haishh, bile bace teringat kat ex aku. Hmm, taknak taknak. Taknak ingat die dah. Lupakan lupakan. Lalalalala.
Haaa, tuh jeh kott nak ceritaa. Byee :D


Thanks for Reading!