мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Everything.

Assalammualaikum and Hello world. Lamanya aku menghilangkan diri membiarkan blog ini sendirian bersedih*Puihh*. Act, nampak kat atas tuh? Nampak tak? Nampak kan kan kan? WinkWink. Awak, sorry buruk lee. Awak, awak bagi chocolate tuh hari Rabu 13.6.12 kan awak kan? Awak bagi depan kawan kawan saya kan awak kan? Die orank pandang jee. Die orank jelouse tuh awak sebab awak bagi chococlate dekat saya. Awak bagi time first kita jumpe kan awak kan? Tapi kejap jee kite jumpe, tak lamee :'( . Hm, takpe asalkan dapat jumpe awak.
 Semalam, jumaat 15.6.12 kita jumpe lagi. Lama lah jugak kita jumpe kan. Kita happy sangat semalam. Happy gilaaaaaaaaaaa lahh. Tak tipu k. *Kite hanye ade satu ruang dalam hati nieh and ruang tuh hanye untuk awk sajer* Air mata jatuh bila baca text die yang nieh. Awak, saya tahu saya garang gila dengan awak, haha garang? Saya memang garang. Harap awak tak kecil hati bila saya marah awak. :')
Lepas nih tak tahu bila lagi kita dapat jumpe. Hmm, awak kelas lain, saye kelas lain. Blok awak jauh, tak boleh datang selalu. Nanti kaki saya boleh patah :')

Aku rindu die orank, sorry ye paling tepi kiri and kanan tuh. Aku, Dayang, Shima, Fana And Jiji. Nak geng kita yang dulu. Kadang kadang bila tengok gambar kita berlima semula. Air mata nieh jatuh. Air mata rindu tahu takk? Geng kita hancur! Mana janji janji kita yang dulu. Walaupun tak sama kelas tapi still boleh rapat mcm dulu. Beb, rindu kau orank. Rindu gilaa :'( . Aku nak Dayang yang dulu boleh? Yang selalu rapat dengan aku. Hmm, tapi semua nya tinggal kenangan. Sekarang aku dengan Fana jea. Shima, Jiji and Dayang, aku rindu kau orank :'(



 Kau


  dan kau

Dia, dua hari menangis sebab rindu kan orank yang dia sayang. Fana, kuat k. Aku tahu dia sayang kau. Kau kuat k Fana. Hmm, jangan gaduh selalu. Mengalah adalah lebih baik!. Ingat, Allah sentiasa menguji orank yang sabar menghadapinya :') Smile always k. Aku taknak tengok kau nangis jee. Be strong k dear? Aku doakan korank kekal and bahagia k :')


Thanks for Reading!