мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


The New♥

Nah amek bunga nih. Bunga nih untuk awak jee.
Seperti yang aku cakap, bukan senang nak carie penggantie kan? Hmm, bukan senang*crying*. Tadie try text 'EX' aku cakap yang aku rindu die. Tapi hampaaaaaaaaaaaa hatie aku, langsung die tak reply*crying*. Hai assalammualaikum you alls, baru 2 hari aku tak text die. Dua hari k, belum 2 minggu belum 2 bulan belum 2 tahun. Aku still ingat kat die. Hmm, bukan senang nak lupe orank yang kite sayang selama setahun lebih kan? Susah sangattt. You, boleh bagie cara macam mana nak lupakan orank yang sentiase bersama kite selama nih? Boleh? Boleh?*hanya mampu menangis*
Aku rasa, mesti die dah lupakan aku, yeyeyeye die dah lupakan aku punye lah. Aku tahuu! Die memang cepat dan pantas boleh melupakan benda sedih or else. Kerasnyaa hatie die, cepat dan pantas die boleh melupakan aku. Lupaaakann sengala yang kitaaaa lalui bersamaaaaa. Ya, allah kau kuad kan lah hatie hamba mu ini. Sesungguhnye aku tak kuat nak hadapi semua ini.
Hatie perempuan tak setabah dan sekuat hatie lelaki. Yeee, aku tahuu semuaaa tuhh. 
I need someone, really i need. I need! And theeeeeee last, aku jumpee penganti kau 'EX',yee aku jumpe. Mungkin die jauh sangat bezaaaaaa darie kau. Tapi, sekurang kurangnye, die lagie paham aku darie kau. The name is Mohammad Iman Aizzad. Sekolah sama cuma kelas berbeza. Hmm, die merajuk comel, die marah comel, die penad punn comel. Segalanye tentang awak memang comel. Kita dah kenal lame dah kan? Takk sangka kite boleh tersangkut kan awak kan? Padahal dulu aku jahat gila dengan die. Pheww jahad habis lah, like a devil k. Hmm, tapi tetibe kenape sekarang baru aku kenal hatie die? Ehh, kenape kau tak usha aku darie dulu hah?*gigit jari*. Hmm, takpelahh asal kan die lagie the best darie 'EX' aku. Kengkadang die sweet, suka buad aku senyum sorank sorank bila baca text sampai ayah aku kata aku gila k. Tapi, kengkadang suka sangat sakitkan hatie aku, suka buad aku meroyan sensorank. Haha, hubungan yang berkekalan perlu banyak rintangan. Kite kene kuat sayang. Mungkin die takk se ohchem macam korang punye Superman. Aku tak pandang paras rupa, aku pandang hatie. Aku yakin, He can bring me untill Jannah :)
Die bukan yang pertama, insyaallah die yang terakhir.
Dear Busuk, please be mine forever. Bye ;)
 


Thanks for Reading!