мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Awakk awakk, errr errr sebenarnye saya saya masih SAYANG awakk lagie. *Nangis*

She my bestie. Saya sayang die. Die lha kawan seper yang sepet paling sayang. Paling rapat gila dengan sepet. Perangai sebijik mcm sepet. Yaaayy, kita bestie kan Farhana? Lyouu lha.
Back for the story, tsk tsk. Imissyou Kepeng. Kenape awakk buad sepett acani? Ape salah sepet dekat awakk? Tadie awakk tak tegur sepet punn kan? Sepet rase mcm dah takk dahh guna dahh kayy. Sepett frust gila, tsk tsk tsk. Sorry kalau sepet nangis sebab awakk k Kepeng. Anyway, sepet tahu sepet dah tak penting bagie awakk. Sebab tuh awak buad macam tuh dekat sepett. Awakk, relayy kite dah setahun sebulan lebih wakk. Acani awak baud dekat sepet? Mana janji jani awak yang dulu?
Yang nama cinta sejati tuh, setiap kali bergaduh pasti ada jalan penyelesaian. Tsk tsk tsk :'(. Awakk, sepet perlukan awak. Kenapa awaak buad sepet acani wakk? Sepet dah tak penting bagi awak ehh? Hmm, sepet renduu gelak tawa awak, die rendu mata cekelat awak, die rendu senyuman awakk. renduuuuuu semua pasal awakk sayangg.
Sekali lagi sepet mintak maaf kalau sepet ade buad salah sampai awakk taknak tegur sepett. 
 Nakk tahu? Budakk nieh kan. . .
 Renduuuu budakkk nih. Renduu gila gilaaa punya lah. Nakk budak nih yang dulu boleh? Anyway, sepett sayang budak nih.*nangis*
K, takde mood. Hrrrgggghh, kbyeeeee :'(
Much love,
Faizah Zamzury


Thanks for Reading!