мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Awak, pinjamm bahu boleh?*cry*

Dear capital 'F', please be mine k? Me love you so much.
Awak, sepet renduu awak. Mana awak pergi? Sepet call takk angkat, sepet text tak balas. Hmm, sepet rendu awak gilagila k. Achanie awak buad dekat sepet? Hm, thanks wakk.
Saya tahu awak dah tak percaya dekat saya, awak dah benci dekat saya sebab tuhh lahh awak tak text and call saya. Hmm, kalau ituh yang awak nakk saya terima,tapi saya takkan bencikan awak macam mana awak bencikan saya. Terima kasih atas segalanya.
Someone, pinjam bahuu nak melalak keluar air mata darah japp. Hmm, andai die bukan untuk saya, saya akan lepas kan die dengan relaa hati. Saya terima die buad saya mcm tuh.
Beb, kite geng. Sepp sikid. Kite selalu disakiti kan? Selalu sangad menangis. Yaayy, kite takleh terus macam nih. Moveeeee on babe. Yayyy, fighting. Kene kuad k. 
Setiap kali rendukan die. Aku lihat langit. Aku lihat bintang dan juga bulandan aku bisikkan kepada diriku. "Aku renduuukann die, Ya Allah, maafkan aku kerana aku renduuu ini takk bisa dibendung, jangan biarkan renduku kepadanya melebihi renduuku kepadamu"
Much Love,
Faizah Zamzury


Thanks for Reading!