мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Happy Bufday JEDA -,-

Assalammualaikum and Hai :D
Apa khabar semua ? ada sihat ? Miss me ?Apa ? Tak miss i ? baiklah merajuk tak nak update blog berbulan-bulan lamanya .
GUYS , like you always know . Setiap tahun , pada  9 March memberr aku akan sambut ulang tahun kelahirannya.. But this year, aku takk tahu kenape die nanges time bufday die . Punye la aku buad lawak bodoh , tapi tak berhasil . Tsk tsk tsk :'( . Siann dieee ohhh .  Papepunn happy bufday JEDA . Untunglaaa Jeda dahh tua . Aku muda lagi laa jeda . HAHA .
Cuti sekolah dah bermula . Homework pun berjuta . Tak dapad nakk cuti dengan tenang . Takpe , ibu aku cakap Homework tuh ialah salah satu jalan kite untuk berjaya k . Jangan banyak merungut . Hihi , k aku buad dengan ikhlas . Ikhlas dari hati  .
Awak , boleh cariken kita CAPITAL F kiter tak ? Kiter renduu die . Sumpah kiter renduu die . Kitew text die tak replyy , tak tahu lah ape salah kiter dekat die . I m sorry dude .
 Yang besar tuh jeda . Jeda yang selalu tumbuk perut aku . Btw , happy bufday Jeda .
*muka aku mintak pelempang , sila bagi*

Labels:


Thanks for Reading!