мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   



Pakwe kite kate kite cunn . Jangan tengok lamelame . Nanti aku cungkil mate kau .
Assalammmualaikum . Hi . Hello . K , lame gila aku tak hupdate blog . Renduu renduuu renduuu . 11.2.12 haru tuhh kite pergi program ICC . Bedah mata . Mata ape ehh ? Entahhlaa , dah laa aku ketua kumpulan , aku main bedah jehh . Kejapp , nakk tengok gambar takk ? Hiwhiw , maluu laa . Gambar time bedah takdeee . Sebab , fone kite dekat DIE . Hihi .
 Cari mane satu aku .
 Semua nih geng aku . Kaww hadooo ?
 Muka sakaiiii . HAHA .
Muka semua macam mintak kaki kan ? Erghhh , haha . Kejupp2 gambar aku alone punn ade jugakk .wait ahhh .

 Doktor punn  boleh buad peace jugakk -.-v
 Hihh , first time pegang camera DSLR . Bangga gila doeeeeee . *sakai*
Wehh wehh , dekat kelas aku ade budak baru couple . Sweed mcm gula gula kapas k . Congrate DINIE and KHAI . Hope kekal k . And , one more , tolong jangan date depan aku . Aku jeles tahap tenuk k . Khai , jage membe aku baik2 k . Kalaw takk , makan kaki aku nihh .
K , tangan aku penad nak menaip dah nih .Dah nak tercabut dah*tipuu jeh . 
And one more nak cakapp kita renduu Muhammad Fariq Fadzlan . Baii , Muahh .


Thanks for Reading!