мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Cer cer cer and cer .

Sengetkan Kepala anda . ^-^
 Hi , assalammualaikum and Selamad petang . Hawaww you ? Hihi .
First sekali kita nak bagi tahu isnin harituh sekolah acam biase , then dalam pukul 10 lebeh cemtuh , lepas rehat . time tengah belajar math . Abang Naim Khairuddin datang jumpe cikgu then cakap something lepas tuh cikgu suruh kita kemas barang ikut abg tuh pegi pejabat . Then kemas barang ikut abg tuh pegi pejabat , sampai pejabat nampak ibu dengan abg . Time tuh ibu tengah berbual dengan cikgu . K , dalam hati pikir macam macam . Seram siakk . Sumpah takud gila time tuh . Dekat tangan ibu ada pegang surat pelepasan murid .
Kat dalam kereta:
Aku: Ibu , kenape nih ?
Ibu: Nenek dak syera meninggal .
Innalillah , terkejut gila k . Huhh , takziah buad keluarga syera . Hm , balek rumah terus tukar baju then tergesa gesa balek kampung . Act , sebelum arwah meninngal die ade saked . But , dengar cerita die dah sembuh . Die meninggal sebab kena pendarahan dekat otak . Hmm , Allah lebih menyayangi nye . Kite kene terima dan redha sahaja .
Hari nih hari jumaat ken ? Hmm , hari paling sedeh and malang buad aku . Kerja sekolah dah laa dah jadi gunung . Malas nak buad , tapi kene jugak buad k . Hmm , tadie balek sorank sorank . DIE taknak balekk dengan itewww . DIE tinggal iteww sorank sorank . Hmm , DIE campak iteww tepi , DIE balek dengan member member DIE . Iteww jelaa yang jalan sorank sorank dekat belakang , jalan terkedek kedek macam siput sedut . Dari belakang nampak die gelak gelak dengan member member DIE , hmm , biar kite sedeh asalken DIE happy . Sumpah , DIE dah lain gila sekarang k . Huh , menci ahh . Bila kita text DIE , setengah jam kemudian baru die reply text kitewww . Hmm , biarlaa DIE , lepasnih dah taknak cari DIE lagi . Bencii .
Kbaii ^_^v


Thanks for Reading!