мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Now , I'm form 2 student :)

Hi assalammualaikum . Okay renduu gila dekat korank korank semua . Ehem , now i'm form 2 student . No more mainmain , no more gedikgedik . and focus to study . tahun depan nak PMR . Gua nak dapad 8A plus plus . 
K , semua budak form 1 sekolah aku omeyy omeyy . But , i think budak form 1 tahun lepas lagi omeyy omeyy . Hewhew -.-v . Ehem , budak form 1 tahun nih agak tinggi k . Ade yang lagii tinggi dari aku . Ape rahsie korank ehh sampai korank lagi tinggi dari aku . Aku taknak ah kene ejekk , Kurus , kepeng , pendekk , sepet bagai nih . Huhh , What the fish !
Dekat sekolah semua sombong . Lagi lagi budak budak kelas aku tahun lepas . Macam hampehh , sombong tahap tenukk lari lari k . Boncet punn sombong . Hidung tinggi mcm KLCC . Bile jumpe aku asyek tumbuk perut aku yang omey nih . Naik senakk perut aku asyek kene tumbuk dengan JEDA .
Kak Wani kelas 3rk2 , pandai nyahh die . Tapii die kejam dengan aku nyahh oii . Bile jumpe aku , die mengajing aku kurus , kepeng , pendek and bagai . Die kata dalam facebooker chubby tapi the real kaw kepeng k .
Kak Tiqa Manan pulakk menganjing aku bila jalan dengan Fariq . Siott , kaw same jelahh dengan JEDA and WANIE . Memang aku nih bahan korank untuk dimenganjingkan . K fine aku terima dengan hati yang terbuka .
Yang nih yang paling gua benci . Budak classmate gua . Baru masuk sekolah sinih dah nak kerek kerek . Blaa laa kaw minah . Act , aku dengar cerita die Fuck aku adn die ade hati dengan Tuuuuut aku  . Wow , suka gila bila kene fuck nih . Die tak kenal aku saper . Aku bukak silat aku mati aku kerja kan kaw taw minahh . Yang paling gua taklehh terima die ade hati dengan Tuuut gua . Lanciauuuu punya minahh . Dammmn -.-/
Ohh , hari hari hari tuh kan aku ade orentasi pengawas sekolah pada hari rabu and jumaat . minggu depan hari sabtu pun ade lagi . Erm , time orentasi hari sabtu tuh memang terbaek gila k . Main game hape tah nama die aku lupa , act aku menang and dapad hadiah yang sangaad menarik and aku suka gila k . Nak tahu ape yang aku dapad ? K , wait and see .
Amacam , Ohsemm takk Gua bile kene mandi tepung ? Gua pengawas yang paling terukk kene mandi tepung taw . Gua penad tahap tenukk lari 1 sekolahh . Pape punn memang TERbaekk . Hewhew -.-''
K , and ade kene buad keje dalam group . Aku rasa group aku yang paling best kod . Hihiw -.-'
Gua dah penad menaip . Tangan menaip otak memikir . Meybe minggu depan takk update blog kod . Meybe lah yee .Kbaii
p/s:: 1. Saye renduu Fariq saye .
                 2. Zaida kateww itewww omeyy sebab iteww pakai baju pengawas . Hiewhiew-.-v


Thanks for Reading!