мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   



Assalammualaikum , Hi sorry sebab baru update . Hihi , hari nih hari sabtu . Dah 3 Hari Sekolah . Pheww penad gila k . Gua dapad kelas rk2 . Satu kelas dengan balak gua . K cunn ah tuh , gua taknak rk1 . Susah gila k . Cekgu-cekgu kelas gua semua garang garang , dah la banyak homework yang die bagi . Hampehh betul -.- . Malam kunk kene siap kan kerje sekolah aku yang berjuta tuhh . FuckFuckFuck . Pelajaran form2 macam susah jehh . Nak suruh Ayah hantar tution . Hope ayah kasi k . 
K , tibe tibe gua rendu budak budak dekat atas nih . Renduu nak lefukkkk dengan die orank . Renduu nakk jadii Kak Yong dalam kelas . K , kelas pun dah jauh jauh kan ? So , susah lha nak jumpe . Pheww sedehh shioott .
Hmm , now dah takk satu kelas dengan budak yang selalu bersama aku bile aku perlu . K , sedehh gila . Now , dah tak satu kelas dengan Syima and Najiha kepengg . Kelas rk2 takk best . Kelas Beta yang dulu best . Semua nye berubah sekelip mata k . Dari budak budak yang sporting terus tak sporting . K , time cikgu PSK mengajar gua tidur . Pheww bosan gila k die ajar . Geng aku semua tidur dekat belakang . Hewhew . Watlek .
Time first day sekolah tuh perhimpunan dekat dewan bestari . K , kaki gua nakk patah berdiri lame lame . Dah laa pakai baju kemeja , sangad panas k . Mentang mentang pengawas so , kene diri sampai habes perhimpunan . K , gua suka bile orank laen duduk pengawas jeh yang kene diri . Rabu tuh ade penyampaian sijil untuk budak PMR yang dapad 6A dan ke atas . Taniah ehh akak akak and abang abang yang dapad sijil tuh . K , one day nanti aku pulakk yang dapad . Insyaallah . Amin .
 Khamis perhimpunan dekat dataran informasi . Gua jaga budak budak kelas rk2 and alpha . K , semua member gua dah tinggi macam kayu. Gua jehh rendahh . Terasa sangad pendekk k . Pheww nak nanges nih . Jage barisan mcm jage baby k . Degil nak matii . Bencii tahap cipann .
Pengetua gua buad bile hari jumaat budak laki sekolah gua kene pakai baju melayu putih and sampin . So omeyy ehh budak laki pakai baju melayu . Cunxxxxx gituhh lorh . Hewhew . Budak form 1 semua tinggi tinggi macam form2 and terasa malu sebab mereka lebeh tinggi dari gua . Haiyakkk , lepas nih pergi sekolah kene pakai kasut tinggi sebab nakk nampakk tinggi , kate form 2 tapi takkan pendekk mcm form1 kan? Maluuuu shioooot -.-'
K , gua nak blaa . Nanti jumaat minggu depan gua update blog lagii . Gua nakk mandii and gua nakk terus gosokk baju sekolah yang berjuta helai k . Go to go . Babai . Muah sikid -.-'


Thanks for Reading!