мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Renduu die tahap gila babi XD

Ehemm , Hai stalker . Assalammualaikum . Jawap jangan tak jawap . Sape tak jawap nanti doser masuk api neraka *ayat tak boleh blah* . K , first kiter nak cakap . Esukk meybe kiter takde rumah . Nak pegi tidur rumahh nenek . HIHI , saye renduuuuu mokcek saye . Renduuuuuuu gila tahap cipan tersepit pintu . Heher .
Hari nih dah hari isnin . Nak masuk hari selasa . Sumpah aku tak sedia lagi nak masuk sekolah . Mungkin tahun 2012 bukan tahun aku . Dah baper hari aku tidur yang teramat lambad . Kadang kadang aku menangis tibe tibe. Tak tahu sebab ape . Kepala asyik sakid macam kene siku .
Hmm , nanti bukak sekolah aku dah tak boleh on9 . Ibu kata nanti dah bukak sekolah no more computer . Shitttttttt ==' . Lagi pun aku nak focus dekat study aku . Nnt form3 aku nak stay kelas pertama . Yeahh . Hope sama kelas dengan die :* .
Tengok , tersiksa aku tahun depan . Mungkin dah tak guna fone sangad . Kan aku dah cakap , die nak tumpukan perhatian untuk study . Nak bangga kan mak ayah die . Sumpahh aku rasa tersiksa . Cry cry cry :'(
Ohh , sebelum terlupaa . Kiter nak cakap nih . Kiter renduuuuuu Fariq Fadzlan kiter sangad sanagd . Huhhh , sumpahh . Takk tipuuuuu . Muahhhhh sikidd :*
K , dah stop . nanti kalaw post aku panjang berjela korank meluat pulak lha kan . Mungutuk sane sini . Cet-cotCet-Cot . Haha . Kbaii stalkers .


Thanks for Reading!