мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Hmm , Gua Renduu Suara Luu -..-

Hmm , Gua renduu pakwe gua 
Assalammualaikum . haii peeps . Okayy , satu hari suntuk hari nih hati aku sedeh jee . Rase mcm tak tenang . Pagii tadie aku bangun pukul sepuluh . Bangun bangun tengokk fone takde pape . Hmm , K , niat hati aku dah taknak pakai fone lagi dah . Teruss off fone . Bile aku pikir pikir balik . Tahun depan aku 2RK1 . Aku nak belajar betul betul . Nnt form 3 aku nak duduk kelas 3RK1 jugakk . Nnt form 3 aku nak dapad straight A . Aminn . Hmm , aku tak nak hampakan ibu bapa aku . Aku nak buad dea orank happy . Aku nak buktikan yang aku bolehh dapad lebehh daripade ape yang Abang taiko tai dapad.
Hmm , pasal SuperBaby aku tuhh . Hmm , walaupun kiter dah takk boleh texting and on the phone lagii . Tapii, tuhh takk bermakna kite berjauhan kan ? Walau raga kita terpisah jauh , namun hati kite selalu dekat . Kiter still boleh jumpaa dekat sekolahh walaupun takk same kelas. Hmm , kite tahu awak tengah bace blog kite kann ? Janji dengan kite . Nnt bile kite takde , jage diri . bila demam makan ubadd . Jangan gaduh gaduh . Jangan lupaa makann biledah sampai waktu makan and yang paling penting jangan curang dengan kite k . Kite tahu awak setia pada yang satu kann? Tuhh la yang buad kiter sayang dekat awak plusplus :*
Tadii kite luahkan perasaan dekat Boncet, thanks boncet sebab dengar luahan hatii aku nihh . Kaw setia mendengar . Hmm , thanks again . Untuk sape sape yang kenal aku . Terutama My SuperBestie Sarah Aina Abdul Patah . Pape nnt lu IM gua je . Gua da tak pakai fone k. Imissyou .
Kbaii . Iloveyou Imissyou Muhammad Fariq Fadzlan :*


Thanks for Reading!