мιαwww >.<
Senah Whiteღ



ϟαyα tι∂αk ρєrηαн вєrнєηtι мєηyαyαηgι αwαk, ϟαyα нαηyα вєrнєηtι мєηuηjukkαηηyα. Hι, I'm Nur Faιzah. Thanks followιng me. Please be nιce here.♥


Akak Tersayang♥


basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Farah Razali
Owner: your name
Others:   


Azam Baru . YEAH :)

Hi and assalammualaikum stalker sekalian . K , dekat facebooker , twitter and blog semua sebukk update pasal AZAM BARU . Macam macam azam baru korank yee .  Yeah , azam baru . Aku pun hade azam baru jugak . Hari nih last day 2011 . And tomorrow dah 2012 . Pejam celik Pejam celik . Dah 2012 . Kejupp jee kan ? And tahun depan aku dah 14 tahun . K , tahun depan no more Handfone , lappy , blogger , facebooker and twitter . Kbaii korang korang semua . Ibu cakap bende tuh bleh buad kiter lalai . Her-.-




Tibe tibe rendu kenangan lama pulakk . Renduu nakk Lefukk dekat belakang dalam kelas aku . Renduu nak gaduh gaduh , tinggi kan suare dengan classmate aku . And renduu nak sakat cekgu Suhaily . Hihi , and and and renduu nakkk Lefukk dengan Ehem♥ aku .
Tahun depan dah tak satu kelas dengan budak budak kelas aku yang happening . Zaida , wanii , echa , shika , ainu , wanis , tonggek , zatie , syima , saifuddin , iman , taiko(zuhairi) , khai , Fariq, najmi najmokk , ateng , timber and ramai lagi ahh . Ade yang turun kelas . Ade yang naik kelas . Yang turun kelas tuh bukan korang bodoh k . Cume korang tak berusaha lebeh . Yang naik kelas tuh* termasuk aku , jangan lha bongkak sanggad k . Tegur tegur lha budak yang low nih . Jangan nak hidung tinggi macam KLCC sangad . Bencii orank mcm tuh .
K , nanti mesti aku rendu nak gaduhh tolak kepala , tumbuk , maki bagai dengan JEDA . Renduu nak fuck orank dengan geng . Renduu nak main lawan GORENG PISANG dengan budak lakii kelas aku . And renduu nak lawan suare sape paling kuad dengan Echa . Ehemm , and nakk kacaw Cikgu Kesayangan kiter orank , Cikgu Suhaily .
And yang paling aku akan renduu Fariq  , dah laa tak satu kelas . Hmm , hope nanti bila ade rombakkan kelas . Kiter same kelas k . Iluvchuu 
K , azam baru tahun depan ialah :-
  • Nak belajar betul betul
  • Nak kurang kan merajuk dengan DIE .
  • Nak solat penuh .
  • Taknak gaduh gaduh dengan kengkawan or orank laen .
  • Taknak FUCK orank dah .
  • Nak jadii baekk .
Hope fully dapad penuh kan semua azam aku nih . K , try try and try . Yeah . GoGoGo .
Tahun depan Abang Udin dah takde . K , rase mcam kosong jee sekolah . Herr , Abang udin jaga diri baik baik k nanti . Kiter janji tak cari lain . Hmm , lepas nih dah tak semangad ah nak lalu depan kelas abang . Dah tak semanagd ah nak lalu dekat Kantin . Dah tak semangad ah nak lalu dekat Dataran Infomasi . K , chill Faizah . Lekk luu . HAHA
K , Go to go . Aku dah penad Menaip . Kbaii .
 
  


Thanks for Reading!